van Hanneke en Jolien

Over Ons

Over ons

Ooit zijn we begonnen met thuiskok.blogspot.nl. Maar na een aantal jaren wilden we graag iets nieuws wat echt van ons samen is en met ons meegroeit. En een nieuwe naam hoort daarbij. We hebben er niet lang over nagedacht. De naam Knuffels & Koekjes kwam heel spontaan in ons op en we zijn er voor gegaan. Als we elkaar zien dan zijn er knuffels en geen ontmoeting gaat gepaard zonder lekkers en koekjes. Ons blog gaat over koken, bakken en ons leven erom heen.
Hanneke

Thuis zijn we opgegroeid met een vader die kok is en een moeder die ook gek op koken en bakken is. Niet vreemd dat wij dezelfde passie voor lekker eten hebben. In mijn werk ben ik dagelijks bezig met eten & drinken binnen de ouderenzorg. Sinds 2015 ben ik zelf mama en ik hoop mijn dochter dezelfde passie mee te geven voor lekker eten & drinken.

Mijn streven is om elke dag vers te koken en dit lukt doorgaans bijna altijd. Ik heb ervoor gekozen om mijn recepten en kennis met jullie te delen middels dit blog zodat iedereen vers en lekker kan koken. Vers, goedkoop en lekker dat is het streven!

Naast het schrijven op mijn eigen blog, kook en schrijf ik ook voor de website www.lekkertafelen.nl.


Jolien
Als kind had ik al een liefde voor bakken. Koekjes, cake, taart. Mijn liefde voor koken kwam pas naarmate ik ouder werd. Ik ben nogal kieskeurig zou je kunnen zeggen.Graag had ik de culinaire wereld in gewild maar, helaas mocht het niet zo zijn. Gelukkig kun je in je eigen keuken de heerlijkste dingen maken.
Of het nou heel simpel of juist ingewikkeld is, duur of binnen een budget moet, als het maar lekker is. Als gevoelsmens kook en bak ik waar ik op dat moment zin heb en ben ik dus niet zo heel erg van de planning. Verder mag ik erg graag nieuwe dingen uitproberen.
En zoals bij iedereen lukt dit de ene keer wel en de andere keer niet. Mijn motto is dan ook: Als het de eerste keer niet lukt, probeer het gewoon nog een keer!
It's only fair to share...Pin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn