Blij nieuws bij Knuffelsenkoekjes.nl

Blij nieuws bij Knuffelsenkoekjes.nl

Vandaag mag ik jullie vertellen dat wij heel blij nieuws hebben in dit persoonlijke blog. Manlief en ik mogen ons tweede kindje eind maart 2019 verwelkomen. Dochterlief kijkt al helemaal uit naar de komst van haar babybroertje of zusje. Voor ons een mooie tijd waarin we allemaal naar de komst van de kleine toeleven. 

Zwangerschapskwaaltjes

An sich mag ik absoluut niet klagen. De eerste 3,5 maand had ik erg last van misselijkheid en vermoeidheid. En gelukkig is die misselijkheid verdwenen. Maar net als bij mijn eerste zwangerschap is de vermoeidheid helaas wel gebleven en die zal ook niet meer weggaan ben ik bang. Verder is alles prima in orde, de kleine groeit prima.

Wat mis ik gerookte zalm en sushi…

Als er iets is wat ik erg mis dan is dat wel sushi en dan vooral met rauwe/gerookte vis. Er blijven uiteraard genoeg alternatieven over. Maar als je iets niet meer mag, dan word het juist extra lekker. Net zoals droge worst, schinken en in de herfstperiode toch ook wel een speciaalbiertje. Maar het is allemaal voor iets prachtigs en over een aantal maanden mag ik veel van die dingen weer. 

En het blog…

Nou, door mijn lage energie is het lastig om 2 keer week wat te posten. Ik heb vooral s’morgens de meeste energie. Bakken wil daarom best wel goed. Echte grote recepten voor avondeten zijn daarom wat lastiger.

Het lukt mij niet om alle ballen omhoog te houden zoals het gezin, huishouding, mijn baan, mijn blog en dan ook nog af en toe wat tijd voor manlief of mijzelf. Vandaar dat het hier de komende tijd wat rustiger zal zijn tot het wel weer lukt om mooie en leuke recepten voor jullie te schrijven. Ondertussen schrijf ik wellicht nog een ander persoonlijk blog met de voortgang om jullie op de hoogte te houden.

Dikke knuffel van Hanneke

Voor de mama’s onder ons, wat hebben jullie het meeste gemist tijdens jullie zwangerschap?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedin


1 thought on “Blij nieuws bij Knuffelsenkoekjes.nl”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.