Contact opnemen met knuffelsenkoekjes.nl

Soms heb je een vraag over een recept en kom je er niet uit. Of heb je een algemene vraag over koken? Neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag om verder te komen. Wellicht dat er meer mensen zijn met dezelfde vraag en dan kan ik er wellicht ook een artikel aan wijden. Mail mij dus gerust via:

Info@knuffelsenkoekjes.nl

Ook mag je mij via Facebook of Instagram een berichtje sturen. Op deze kanalen kan je mij bereiken via mijn account:

@foodiehanneke

Ook sta ik open voor samenwerkingen zoals reclame campagnes en reviews van boeken en producten. In het verleden heb ik ook voor een ander digitaal foodmagazin recensies en reviews geschreven. Ook een bedrijfsbezoek is een optie ter promotie van uw product! Mail mij gerust om te kijken te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Omdat ik mijn blog naast mijn werk en gezin onderhoudt, kan het soms even duren voordat ik bericht terug kan geven. Via de social media kanalen gaat dit vaak het snelste.