recepten & kookavonturen

Over Ons

Het Verhaal

Het is ooit begonnen met thuiskok.blogspot.nl. Na een tijdje is Jolien daar als gastschrijver bijgekomen hebben we samen leuke recepten geschreven. Echter wilden we na een tijdje iets wat echt van ons samen is. En wat we samen zouden bouwen. En bij een nieuw website hoort natuurlijk ook een nieuwe naam. Voor ons is Knuffels en Koekjes iets wat bij ons hoort. Altijd als we bij elkaar op visite zijn beginnen en eindigen we met knuffels en zitten we ondertussen lekker aan de koffie/thee met koekjes.
Als zusjes komen wij uit een gezin waar eten centraal staat, met een vader die kok is en een moeder die ook graag kookt en bakt. Hier is al de basis gelegd voor onze passie voor koken en bakken. Waar mijn specialiteit echt in het koken ligt, is Jolien meer van het bakken. En zo vullen we elkaar mooi aan en hebben we samen dezelfde liefde voor eten & koken.
We zijn in april 2018 actief begonnen met Knuffelsenkoekjes.nl. Ons streven is om elke week een recept online te zetten. Hanneke kookt en bakt het liefst mooie basisrecepten die je uitnodigen om mee te variƫren. Waarbij Jolien het leuk vind om juist nieuwe dingen uit te proberen. En zoals overal gaat het ook bij ons in de keuken wel eens mis. Maar meestal ontstaan er heerlijke gerechten en baksel waar we echt van genieten.
Helaas wonen we ver van elkaar vandaan. En is het ons nog niet gelukt om een leuke foto van ons samen te maken. Maar deze gaat er zeker komen.