Afdrukken

Zelfgemaakte eiersalade

Eiersalade is heerlijk op een toastje of lekker als broodbeleg. Je maakt deze broodsalade dan ook heel gemakkelijk zelf.

Voorbereidingstijd 20 minuten
Kooktijd 15 minuten
Totale tijd 35 minuten
Porties 2 broodjes

Ingredi├źnten

  • 4 Eieren gekookt
  • 85 ml Mayonaise b.v. Yogonaise
  • 3 gr. Peterselie gehakt
  • 3 gr. Bieslook gehakt
  • 1 snuf Zout & Peper

Instructies

  1. Pel de gekookte eieren en snij deze in grove stukjes.

  2. Doe het ei in een kom en roer de mayonaise, peterselie en bieslook er goed door. Hoe langer je roert des te meer zal het eigeel mooi mengen met de mayonaise waardoor je die mooie gele kleur krijgt.

  3. Breng de eiersalade op smaak met zout en peper.